OM STYRKE 10

Pragmatiske løsninger, der klarer opgaven for dig

Styrke 10 er mig: Morten Storm

Jeg har arbejdet med it og geografiske informationssystemer i mere end 30 år. For 20 år siden var jeg med til at starte den virksomhed, som jeg var ansat i, indtil jeg sagde jobbet op – og gik solo fra 1. marts 2022!

Efter en længere løbebane med Esri’s ArcGIS-produkter udvidede jeg fra 2015 horisonten markant med en stribe open source GIS-produkter, herunder mest fremtrædende QGIS, PostGIS og GeoServer. Og jeg må sige, at jeg er dybt begejstret over mulighederne.

Oprindeligt er jeg uddannet forstkandidat fra Landbohøjskolen. Herfra førte vejen hurtigt til skovplanlægning og udarbejdelse af digitale skovkort – nogle af de første af sin slags, som blev lavet i Danmark. Herfra gik turen videre til mere generel it og GIS-anvendelse, blandt andet en årrække som udvikler af den dengang i kommunerne meget populære kortviser, MapView.

Når I entrerer med Styrke 10, vil det være mig, I møder, og jeg ser frem til samarbejdet!

Lad os skabe bæredygtige løsninger

Jeg tror på den pragmatiske løsning, som virkelig løser opgaven for brugeren, og ikke tilføjer unødig kompleksitet. At bevare overblikket – også når data-mængden bliver stor og strukturerne omfattende – er alfa og omega for at levere en god løsning.

Med en langt bedre udnyttelse af de meget store datamængder, vi har til rådighed, kan vi understøtte vores bestræbelser på at optimere driften og skabe bæredygtige forretninger.

I er velkomne til at kontakte mig direkte for en uforpligtende dialog om, hvordan jeg kan hjælpe jer – eller følge mig her på siden eller på LinkedIn, så I kan få et indblik i, hvad det er jeg står for.

© Copyright 2022 - Styrke 10 ApS